Bo-undervisning (obligatorisk)

Bo-undervisning er et af vores obligatoriske fag, der skal supplere den almene undervisning med sigte på en sikring af, at eleverne opnår en lang række konkrete kompetencer, således at den enkelte bliver bedst muligt rustet til en ’så selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet som muligt’ jf. §1 i loven om STU.

 

Eleverne kan her træne og opnå konkrete kompetencer, som alle danske borgere bør have. Bo-undervisningen er opbygget omkring en række temaer og kompetencer, som spænder bredt og indeholder eksempelvis almene færdigheder som budgetlægning, at kunne begå sig i et køkken, brug af offentlig transport, informationssøgning, reparationer i hjemmet, brug af NemID samt mere lavpraktiske færdigheder som at kunne koge ris, samle en flyttekasse eller smøre en cykel.

 

I forbindelse med bo-undervisning er der fokus på, at eleverne ikke blot modtager undervisning i de forskellige kompetencer, men også aktivt demonstrerer, at de kan anvende deres viden i praksis. Bo-undervisning er et dynamisk fag, hvilket betyder at eleverne bliver rustet til at skulle håndtere omstillingsparathed og fleksibilitet.

 

Kontakt os

 

Spørgsmål vedr. JOB, UDDANNELSE og BESKYTTET BESKÆFTIGELSE (ikke STU):

 

 

BENNY AHLQVIST, faglig koordinator
tlf: 29 25 31 41

e-mail: bla@centerforautisme.dk

 

 

 


 

 

Spørgsmål vedr. UNGDOMSUDDANNELSEN (STU):


ANN GJETRANG
, afdelingsleder
tlf.: 23 38 38 95

e-mail: ann@centerforautisme.dk

 

LENE A. CORTZEN, afdelingssekretær
tlf.: 30 70 81 85

e-mail: lac@centerforautisme.dk
(Book rundvisning hos Lene)

 

Pris og henvisning

STU: kontakt Lene Abelsen Cortzen

 

Øvrige spørgsmål vedrørende henvisninger og priser, kontakt Benny Ahlqvist

Login