Yoga og mindfulness

Målet er, at du får bedre fornemmelse for din krop og dit sind. Undervisningen vil bestå af 2 dele: yoga og mindfulness/meditation.

 

Yoga er indøvelse af åndedrætsteknik og kropsstillinger, hvor man får trænet alle muskler og smidiggør kroppen. Åndedrætsteknikkerne er med til at skabe ro i kroppen og styrke koncentration/opmærksomhed.

 

Mindfulness/meditation er træning af sindet. Gennem meditationen lærer du at træne fuld opmærksomhed på tanker, følelser, kropsfornemmelser og omgivelser. Du træner i at blive mere nærværende, at stoppe automatiske negative tankerækker/tankemønstre og få kontrol over tankerne.

 

Yoga og mindfulness indeholder mange nyttige teknikker, som kan hjælpe til at opnå mere ro og større forståelse for din krop og dens signaler.

 

Du behøver ikke at have prøvet hverken yoga eller mindfulness før. Det hele foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Det eneste, det kræver er, at du er villig til at prøve noget nyt, og du er klar på et fag, hvor der ikke bliver talt så meget og hvor der er plads til ro og fordybelse.

Kontakt os

 

Spørgsmål vedr. JOB, UDDANNELSE og BESKYTTET BESKÆFTIGELSE (ikke STU):

 

 

BENNY AHLQVIST, faglig koordinator
tlf: 29 25 31 41

e-mail: bla@centerforautisme.dk

 

 

 


 

 

Spørgsmål vedr. UNGDOMSUDDANNELSEN (STU):


ANN GJETRANG
, afdelingsleder
tlf.: 23 38 38 95

e-mail: ann@centerforautisme.dk

 

LENE A. CORTZEN, afdelingssekretær
tlf.: 30 70 81 85

e-mail: lac@centerforautisme.dk
(Book rundvisning hos Lene)

 

Pris og henvisning

STU: kontakt Lene Abelsen Cortzen

 

Øvrige spørgsmål vedrørende henvisninger og priser, kontakt Benny Ahlqvist

Login