Netværksgruppe for voksne (efter serviceloven § 104)

Hvem er gruppen for? 
Gruppen er for dig som er normalt begavet, og er fyldt 20 og har en autismediagnose. Du kan møde ligesindede med de samme erfaringer, hvor I kan være jer selv og have et frirum. Mange har fundet venner og et godt socialt netværk ved at gå i denne grupper. 

 

Hvad laver vi?

Vi laver mad sammen, går ture, spiller spil, taler om vores hobbier. Nogle går op i at være kreative, og tegne og male, andre spiller rollespil, eller hjælper hinanden med at lave playlister i spotify. Nogle har særlig interesse for fantasy bøger eller særlige historiske perioder. Emnerne er mange, og vi mangler aldrig stof - og så taler vi selvfølgelig også om hinandens liv og om at have autisme.  

 

Hvad betyder det? 
Mange siger, at det er dejligt at komme i gruppen, fordi der er et frirum til at være som man er - og til ikke at være alene. Mange bruger gruppen til at få netværk og venner, og øve sig på at være lidt mere sociale i et trygt forum. Behovet for dette er selvfølgelig forskelligt. 
 

Eksempel: Aftenens program skrives altid ned på en tavle og kan typisk se sådan ud:

  • Velkommen og gennemgang af program
  • Fx at lave mad
  • Spisning
  • Fælles samtale: Hvornår føler jeg mig glad?   
  • Fx at spille et spil
  • Afsluttende evaluering af aftenen med hele gruppen 

Oplevelsesture 
Ind imellem går vi på Creative Space, skovtur, i biffen eller en anden hygge- og oplevelsestur. Vi planlægger turen sammen, og sender altid en indbydelse ud med klar besked om fx tilmelding og framelding.  

Kontakt

Vibe Neidhardt 

Pædagogisk rådgiver og kontaktperson for VISO og netværksgrupper

Telefon 5127 7801
Sikker email: VNE@centerforautisme.dk

Visitation

Henvisningsblanketter (udfyldes af sagsbehandler)

 

Login