Afdeling:

Erhvervsafdelingen / Driftsafdelingen

Navn:

Benny Ahlqvist

Titel:

Faglig koordinator for Erhvervsafdelingen og Driftsafdelingen

Tlf:

29 25 31 41

E-mail:

bla@centerforautisme.dkBenny Ahlqvist , faglig koordinator for Erhvervscenter og Driftsafdelingen

 

"Ud over den faglige koordination i erhvervscenter varetager jeg funktionen som driftsansvarlig med ansvar for vedligeholdelse og drift af Centerets bygninger og udenoms arealer. En af mine styrker er, at jeg er god til at tænke nyt og anderledes".


Benny har flere uddannelser at trække på: En lederuddannelse fra Kempler Instituttet i procesorienteret ledelse, han er socialpædagog og har en teknisk uddannelse fra et forsøgsværksted. Herudover har han arbejdet en del år i udlandet.


"Min arbejdsmæssige  baggrund betyder, at jeg har en bred viden i forhold til arbejdsmarkedet og til de udfordringer der venter de unge".


Benny har været ansat i Centeret i 18 år hvor han har været med til at starte Erhvervscenteret og Ungdomsuddannelsen op.


"Centeret er en arbejdsplads, som er kommet til at betyde noget særligt for mig, da jeg har været med til at starte nye aktiviteter op, men ikke mindst fordi, at det altid har været brugerne af centeret, som har været i centrum - og deres fremtid, der har været i fokus".
Tilbage til medarbejdere
Login