Afdeling:

Center for Autisme

Navn:

David Sansome

Titel:

Bestyrelsesformand

Tlf:

E-mail:David Sansome, bestyrelsesformand på CfA

 

Født i 1947 i England. Honours degree fra Sheffield Hallam University i germanske sprog med russisk og økonomi som bifag. Arbejdet i Düsseldorf i fem år med ansvar for salg og markedsføring i Nordtyskland, Holland, Belgien og Nordfrankrig. Derefter samme ansvar i Danmark.

 

Valgte i 1975 at arbejde som selvstændig i international markedsføring for større danske eksportvirksomheder. Lærte Helen at kende i samme år. Vores søn, Simon, har autisme.

 

Med til at starte Center for Autisme i 1994 sammen med Demetrious Haracopos og Lennart Pedersen. Valgt til bestyrelsen af de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

 

Min vision som formand for bestyrelsen er at være med til at støtte ledelsen og medarbejderne på Center for Autisme i deres vision om en spændende og givende arbejdsplads. Vores styrke er højt uddannede og erfarne medarbejdere med en videnskabelig tilgang og høje etiske standarder. Vores mission er at udvikle denne styrke gennem kompetenceudvikling til gavn for mennesker med autisme og deres familier.  Og ikke mindst, gennem indbyrdes respekt, hjælpsomhed og støtte.
Tilbage til medarbejdere
Login