Nye tiltag på Center for Autisme i Corona-perioden

- Udvidet rådgivning og gode råd

Opdateret 15. maj 2020: 

Forholdsregler ved besøg på Center for Autisme - Covid-19

 

Corona og den forandrede hverdag
På ganske kort tid har vores hverdag forandret sig. De fleste børn, unge og voksne i Danmark skal i disse dage ikke i skole, på uddannelse eller på arbejde, lige som mange af os ikke længere kan dyrke vores fritidsinteresser på samme måde, som vi plejer. Måske kan vi ikke være sammen med de mennesker, som vi plejer at være sammen med, lige som mange af os pludselig skal være meget mere intensivt sammen med dem, vi bor sammen med.

Læs mere her

 

Corona og udvidede rådgivningsmuligheder på Center for Autisme

Her kan du læse mere om hvordan du kan få gratis, anonym telefonrådgivning eller telefonkonsultationer mod betaling. Telefonkonsultationen til nedsat pris fortsætter indtil udgangen af april 2020. 

 

NB! Den særlig nedsatte pris er kun for nye, private henvendere, for netop at kompensere for at de ikke har mulighed for at få kommunen til at bevilge rådgivningsforløb lige nu.

Link til henvisning til telefonkonsultationer

 

Gode råd til at få skabt nye rutiner omkring børn og unge med ASF i hjemmet

Læs de gode råd her

 

Gode råd til at få skabt nye rutiner for dig som voksen med ASF

Læs de gode råd her

 

Corona, utryghed og angst

Gode råd til at tackle utryghed, bekymringer, angst og OCD

Hvordan taler man med børn, unge med ASF samt voksne med kognitive vanskeligheder og ASF om Corona? 
5 hurtige råd og fokus på samtalen

 

 

Forholdsregler for CfA i forbindelse med Corona-virus

På Center for Autisme følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Det betyder, at vi så småt åbner centret igen for særligt udvalgte aktiviteter, og at vi igen har mulighed for at afvikle rådgivning ved personligt fremmøde. Vi har udformet særlige retningslinjer, der skal forbygge smitte, og som du vil blive vejledt i ved fremmøde.

 

Nogle af vores brugere er mødt ind i huset for at varetage deres normale aktiviteter, og vi opretholder fortsat kontakten til vores brugere, som er hjemme, og til vores samarbejdspartnere. De af vores medarbejdere, som kan arbejde hjemmefra, vil fortsat gøre det.

 

Vi er klar over, at for netop vores målgruppe er dette en særdeles svær tid, hvor entydige svar ikke er mulige, da vi hele tiden er nødt til at justere os efter myndighedernes anbefalinger for den aktuelle situation. Vi står klar med i videst muligt opfang at give vejledning til de, som måtte have brug for det.

 

Det vil være muligt at komme i kontakt med fagpersoner i Center for Autisme.

 

Vi fastholder vores telefontid dagligt mellem kl. 10-12 og 13–15 på telefon 44 98 23 55. Den gratis telefonrådgivning fortsætter som tidligere hver tirsdag. Telefonkonsultationer og rådgivning ved personligt fremmøde er nu muligt.

 

Vores mail bliver dagligt gennemgået – her vil det være muligt at stille spørgsmål: info@centerforautisme.dk

 

Pas rigtig godt på jer selv og hinanden!

Login