Velkommen til Center for Autismes kurser

Vi afholder kurser med engagerede oplægsholdere, som har stor erfaring inden for autismeområdet. Vi formidler vores viden om autisme gennem inspirerende eksempler fra hverdagen, som medvirker til at skabe forståelse for, hvad det betyder at have en autismespektrumsforstyrrelse.


For at læse mere om vores kurser samt for tilmelding - klik her.

 

Center for Autisme tilbyder skræddersyet undervisning, der er målrettet den organisation, der har bestilt forløbet.
Læs mere om skræddersyet undervisning her.

 

Kurser på Center for Autisme under Covid-19

Vi afholder kurser i vores største lokale, med adgang til håndsprit, med frisk luft og masser af plads. Forplejningen, som man før hentede selv i særskilt lokale, står nu pakket og klar på din plads, når du møder ind. Det eneste du selv skal hente, er en kop te eller kaffe, hvis du ønsker det. Den frokostbuffet, vi normalt ville servere ved et kursus, er i disse tider udskiftet med individuelt pakkede frokostbokse. Når der er kursus i huset, lukker vi enten hele kantinen af eller så stor en del, der er brug for, så man kan sidde med god plads og nyde sin frokost og få en tiltrængt pause fra kurset og mulighed for at tale med de øvrige kursister.

 

Opdatering 30. oktober 2020

Efter de seneste Covid-19 restriktioner blev meldt ud, har vi her på Center for Autisme været i kontakt med sundhedsmyndighederne i forhold til afholdelse af kurser o.l.De bekræfter, at vi fortsat gerne må afholde kurser, hvis følgende rammer er til stede. 


Kurset skal afholdes i så stort et lokale, at hver kursist har 4 m2. Ligesom det er gældende i restauranter og andre offentlige steder, skal der bæres mundbind, når man forlader sin plads og alle kursister har en fast plads. Den forplejning, der serveres på et kursus, skal være portionsanrettet. Gruppearbejde, hvor man samles på tværs, er ikke en mulighed i disse tider og alle kursister skal have ansigtet vendt i samme retning mod undervisningen.

På Center for Autisme vælger vi altid det største lokale til afholdelse af vores arrangementer og der har længe været portionsanrettet forplejning på vores kurser. Så vi glæder os fortsat til at byde velkommen på kursus her i Herlev i meget trygge rammer. 

 

 undefined

 

 

 

Kontakt os

 

Spørgsmål vedr. RÅDGIVNING:

 

Laila Kindler Petersen, afdelingssekretær
Tlf.: 78 10 04 36
e-mail: lkp@centerforautisme.dk 

 

Christine Pedersen, afdelingsleder
Tlf.: 61 44 17 47  
e-mail: clp@centerforautisme.dk

 

Vibe Neidhardt, rådgiver
Tlf.: 51 27 78 01

e-mail: vne@centerforautisme.dk


 

Spørgsmål vedr. UNDERSØGELSER:

 

Laila Kindler Petersen, afdelingssekretær
Tlf.: 78 10 04 36
e-mail: lkp@centerforautisme.dk

 

Christine Pedersen, afdelingsleder
Tlf.: 61 44 17 47
e-mail: clp@centerforautisme.dk


Spørgsmål vedr. KURSER og UNDERVISNING:

 

Pernille Baden Beaumont, kursussekretær
Tlf.: 78 10 04 31 
e-mail: pbb@centerforautisme.dk

 

Christine Pedersen, afdelingsleder
Tlf.: 61 44 17 47
e-mail: clp@centerforautisme.dk

VISO

 

Vi er specialister inden for autismeområdet og leverandører til Socialstyrelsens Videns- og Specialrådgivningsorganisation (VISO).

 

VISO rådgiver kommuner, borgere, institutioner og tilbud - når den rette ekspertise ikke findes i kommunen.

Login