Corona og udvidede rådgivningsmuligheder på Center for Autisme

Har du brug for rådgivning i forhold til de udfordringer, der måtte opstå i den aktuelle hverdag præget af Corona, tilbyder vi os som faglig sparringspartner til unge og voksne med ASF og deres pårørende samt fagpersoner på følgende vis:

 

Gratis, anonym telefonrådgivning: Ved behov for kortere sparring omkring en konkret situation eller udfordring kan man ringe på vores hovednummer i telefontiden: +45 44 98 23 55. Så vil en specialiseret fagperson ringe tilbage så snart, det er muligt. I uge 12 bibeholder vi vores almindelig telefontid i tidsrummet kl. 10-12 og 13-15.

 

 

Vores telefontid vil blive ajourført hver uge og forholder sig både til efterspørgslen og evt. sygdomstilstande hos vores medarbejdere.

 

Telefonkonsultationer mod betaling: Som noget nyt tilbyder Center for Autisme telefonkonsultationer for at sikre adgang til højt specialiserede fagpersoner med viden netop inden for det felt, henvendelsen drejer sig om. Her kan man aftale én eller flere konsultationer med én af vores specialister, der vil foregå telefonisk i stedet for ved personligt fremmøde. Til forskel fra den gratis, anonyme telefonrådgivning vil det altså her være muligt at aftale konsultationer efter behov med opfølgninger samt udlevering af materiale pr. mail i de tilfælde, hvor det giver mening.

 

Det er også muligt at aftale telefonkonsultationer med henblik på egentlig behandling f.eks. ved angst eller OCD hos unge og voksne med ASF.

 

Konsultationerne vil blive faktureret til stærk nedsat pris i Corona-tiden, således at vi kan hjælpe så mange som muligt. Pris pr. halve times konsultation kr. 375,-

 

Telefoniske konsultationer vil, når det igen bliver muligt for os at varetage forløb med personligt fremmøde efter nærmere aftale kunne fortsætte som et almindeligt rådgivnings- eller behandlingsforløb. Her vil prisen følge vore normale priser, der er at finde under rådgivning og behandling på vores hjemmeside.

 

Center for Autisme arbejder på højtryk på at få implementeret video-konsultationer. Hold øje med hjemmesiden og nyhedsbrevet.

 

Al henvendelse om telefonkonsultationer skal ske til Center for Autismes hovednummer +45 44 98 23 55 i telefontiden.

 

Link til henvisning til telefonisk rådgivning 

Upload din henvisning her

 

Pdf af udvidet rådgivning på Center for Autisme - til udskrift

 

Kontakt os

 

Spørgsmål vedr. RÅDGIVNING:

 

Laila Kindler Petersen, afdelingssekretær
Tlf.: 78 10 04 36
e-mail: lkp@centerforautisme.dk 

 

Christine Lücken Pedersen, afdelingsleder
Tlf.: 61 44 17 47  
e-mail: clp@centerforautisme.dk

 

Vibe Neidhardt, rådgiver
Tlf.: 51 27 78 01

e-mail: vne@centerforautisme.dk


 

Spørgsmål vedr. UNDERSØGELSER:

 

Laila Kindler Petersen, afdelingssekretær
Tlf.: 78 10 04 36
e-mail: lkp@centerforautisme.dk

 

Christine Lücken Pedersen, afdelingsleder
Tlf.: 61 44 17 47
e-mail: clp@centerforautisme.dk


Spørgsmål vedr. KURSER og UNDERVISNING:

 

Pernille Baden Beaumont, kursussekretær
Tlf.: 78 10 04 31 
e-mail: pbb@centerforautisme.dk

 

Christine Lücken Pedersen, afdelingsleder
Tlf.: 61 44 17 47
e-mail: clp@centerforautisme.dk

VISO

 

Vi er specialister inden for autismeområdet og leverandører til Socialstyrelsens Videns- og Specialrådgivningsorganisation (VISO).

 

VISO rådgiver kommuner, borgere, institutioner og tilbud - når den rette ekspertise ikke findes i kommunen.

Login