Sanseprofil

SanseProfilen er et undersøgelsesredskab, der kan udrede og afklare sanseforstyrrelser hos den enkelte.

 

SanseProfilen har en pædagogisk– og familiecentreret indgangsvinkel, idet den udarbejdes i tæt samarbejde med de nærmeste. Dette kan fx være pårørende og pædagogisk personale. 

Ud fra en SanseProfil kan vi rådgive om, hvilket miljø den enkelte profiterer bedst af. Med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer, finder vi potentialet for trivsel og udvikling. Vi kan komme med idéer til, hvordan man ved at ændre tilgangen til den enkelte, det fysiske miljø eller læringsmiljøet, kan skabe de bedste forudsætninger for trivsel og læring.

 

Ved udarbejdelse af en SanseProfil finder man ud hvordan den enkelte bearbejder sine sanseinformationer, og altså oplever omverden anderledes end andre. 

 

Pris for udarbejdelse af Sanse Profil fra 9.500 kr.

Forløb og pris for sanseprofilen aftales og beregnes individuelt, hvorefter endelig aftale fremsendes til underskrift. 

 

Når aftalen er underskrevet, aftales dato og depositum på 1.300 kr. indbetales på MobilePay-nummer: 535480

 

OBS: ved aflysning af sanseprofilen senere end 7 dage før den planlagte dato, tilbagebetales depositum ikke, da undersøgeren på det tidspunkt har igangsat arbejdet.

 

Henvisningsformular 

Nedenfor finder du vores tre henvisningsformularer til Sanseprofilen. Der er én formular til offentlige - og én til private henvisninger - dvs. hvis du fx er sagsbehandler fra kommunen, så skal du bruge den offentlige henvisning. Henvisningsformularerne åbner i et nyt vindue, og når du har udfyldt og sendt henvisningen via formularen, vender vi tilbage til dig, om vi kan udføre ydelsen.

   

Offentlig henvisning

Henvisningsformular for kommuner/sagsbehandlere - klik her.

 

Privat henvisning

Henvisningsformular for privatpersoner - klik her.

 

OBS.: Oplever du tekniske udfordringer med at udfylde henvisningsformularen, bedes du skrive til Anders Dyrup Jensen på mail; adj@incita.dk.

 

Kontakt 

Hovednummer

Tlf.: +45 44 98 23 55

e-mail: info@centerforautisme.dk

 

Laila Kindler Petersen, afdelingssekretær

e-mail: lkp@centerforautisme.dk 

 

 

Login