Seksualvejledning og -rådgivning

Center for Autisme tilbyder seksualvejledning til personer med ASF og til par. Desuden tilbydes forskellige former for rådgivning om ASF og seksualitet til forældre og fagfolk, herunder rådgivning i forhold til undervisningsforløb.

 

Rådgivning og vejledning om seksualitet ydes på Center for Autisme af pædagogiske rådgivere og psykologer med specialiseret viden og erfaring med ASF og deres seksualitet.

 

Fagfolk: Vi tilbyder kurser om seksualitet og ASF samt rådgiver personale i tilrettelæggelse af seksualundervisning og udarbejdelse af retningslinjer i forhold til ASF og seksualitet. Disse kurser henvender sig til pædagoger, lærere, psykologer og andre professionelle, som arbejder med ASF.

 

Du kan læse nærmere om vores skræddersyet undervisning her

 

eller kontakt vores afdelingssekretær Laila for at få et uforpligtende tilbud.

 

e-mail: lkp@centerforautisme.dk 

 

Henvisning

Nedenfor finder du vores tre henvisningsformularer til ydelsen beskrevet ovenfor. Der er én formular til offentlige -, én til fagpersoners - og én til private henvisninger - dvs. hvis du fx er sagsbehandler fra kommunen, så skal du bruge den offentlige henvisning. Henvisningsformularerne åbner i et nyt vindue, og når du har udfyldt og sendt henvisningen via formularen, vender vi tilbage til dig om vi kan udføre ydelsen.

   

Offentlig henvisning

Henvisningsformular for kommuner/sagsbehandlere - klik her.

 

Fagpersons bestillinger

Bestillingsformular for fagpersoner - klik her.

 

Privat henvisning

Henvisningsformular for privatpersoner - klik her.

 

OBS. Oplever du tekniske udfordringer med at udfylde henvisningsformularen, bedes du skrive til Anders Dyrup Jensen på mail; adj@incita.dk.

 

Kontakt 

Hovednummer

Tlf.: +45 44 98 23 55

e-mail: info@centerforautisme.dk

 

Laila Kindler Petersen, afdelingssekretær

e-mail: lkp@centerforautisme.dk 

 

 

Login