Seksualvejledning og -rådgivning

Center for Autisme tilbyder seksualvejledning til personer med ASF og til par. Desuden tilbydes forskellige former for rådgivning om ASF og seksualitet til forældre og fagfolk, herunder rådgivning i forhold til undervisningsforløb.

 

Rådgivning og vejledning om seksualitet ydes på Center for Autisme af pædagogiske rådgivere med specialiseret viden og erfaring med ASF og deres seksualitet.

  

Forældre: Vi vejleder forældre til unge og voksne med ASF om, hvordan de kan forholde sig til deres søns eller datters seksualitet.

 

Nedenfor kan du finde vores tre henvisningsformularer til ydelsen beskrevet ovenfor. Der er én formular til offentlige -, én til fagpersoners - og én til private henvisninger - dvs. hvis du fx er forældre til en person med ASF, så skal du bruge den private henvisning. Henvisningsformularerne åbner i et nyt vindue, og når du har udfyldt og sendt henvisningen via formularen, vender vi tilbage til dig om vi kan udføre ydelsen.

   

Offentlig henvisning

Henvisningsformular for kommuner/sagsbehandlere - klik her.

 

Fagpersons bestillinger

Bestillingsformular for fagpersoner - klik her.

 

Privat henvisning

Henvisningsformular for privatpersoner - klik her.

 

OBS. Oplever du tekniske udfordringer med at udfylde henvisningsformularen, bedes du skrive til Anders Dyrup Jensen på mail; adj@incita.dk.

Kontakt 

Hovednummer

Tlf.: +45 44 98 23 55

e-mail: info@centerforautisme.dk

 

Laila Kindler Petersen, afdelingssekretær

e-mail: lkp@centerforautisme.dk 

 

 

Login