Udredning

Henvisning

Forud for undersøgelse på Center for Autisme skal der udfyldes en henvisning. Det er vigtigt, at der på denne beskrives et klart formål med undersøgelsen, Henvisningen underskrives af betalingsinstansen og indsendes til os sammen med evt. relevant journalmateriale (fx hospitalspapirer, resultater af tidligere undersøgelser, skoleudtalelser), hvorefter vi vil kontakte hurtigst muligt. Forløb og pris fastsættes derefter individuelt, og endelig aftale fremsendes til underskrift.

 

Kommuner, institutioner etc. er typiske rekvirenter af psykologiske undersøgelser, men alle kan rekvirere en undersøgelse, blot der er bindende betalingstilsagn.

 

Henvisning til Diagnostisk udredning og afklaring, Psykologisk funktionsudredning og Neuropsykologisk udredning

 

Henvisning til udredning af sprog og kommunikation

 

 

Priser

Forløb og pris for udredninger aftales individuelt.

 

Når henvisningsskema er udfyldt af betalingsinstansen, sendes det via sikker e-mail: sikkermail@centerforautisme.dk eller almindelig post til Center for Autisme,

Herlev Hovedgade 199, 2730 Herlev.

 

Herefter vil en fagspecialist kontakte henvenderen for at drøfte behov og indhold af udredningen, hvorefter endelig aftale fremsendes til underskrift.

 

Prisen er afhængig af graden af komorbiditet og kompleksitet som der skal undersøges for, samt hvorvidt der foreligger aktuelle psykologiske testresultater i sagsakterne.

 

 

 Som udgangspunkt ligger vores prisramme for 

  •  Psykologisk funktionsudredning, Neuropsykologisk udredning og Diagnostisk udredning af børn, unge og voksne (5 år og opefter) mellem kr. 38.000 – 49.500.

  •  Diagnostisk udredning af småbørn (0 - 4 år) mellem kr. 32.000 – 35.000.

  • Udredning af sprog og kommunikation: Forløb og pris for udredningen aftales individuelt, hvorefter endelig aftale fremsendes til underskrift.

 

Afbuds- og bestillingsregler

 

For information om vores afbuds- og bestillingsregler - klik her.

 

 

Kontakt 

Hovednummer

Tlf.: +45 44 98 23 55

e-mail: info@centerforautisme.dk

 

Laila Kindler Petersen, afdelingssekretær

e-mail: lkp@centerforautisme.dk 

 

 

Login